Testimonials

Lees hieronder de ervaringen van klanten met Massage-Equi / Margaret de Geus. 

Wat mij het meest aanspreekt van Massage-Equi is de combinatie van massage en instructie. Mijn paard heeft last van zijn rug en knieën en wordt hiervoor ook jaarlijks behandeld door de dierenarts. Margaret masseert mijn paard en geeft tijdens mijn rijlessen ook tips hoe ik mijn paard zo soepel en ontspannen mogelijk kan laten lopen. Op deze manier houden we allemaal samen de klachten onder controle en genieten volop!

Nicole

 

Margaret de Geus maak ik al jaren mee als een zeer betrokken en deskundige instructrice. Margaret is in staat om ruiters op alle niveaus met haar kennis en ervaring en met veel geduld naar een hoger plan te brengen. Hierbij staat het welzijn van het paard altijd voorop. Behalve de instructie wordt ook het paard goed bekeken, zowel qua gedrag als beweging. Desgewenst kan een massage worden gegeven of kan men bij haar terecht voor een deskundig advies.

Birgitte

Ik neem al jaren dressuurles bij Margaret naar grote tevredenheid en laat ook mijn paard 1x p/mnd door haar masseren/controleren. Juist de combinatie van het streven naar een paard dat lekker in zijn lijf zit, zonder pijn en dat goed bespierd is, èn de dressuurtraining gericht op een ruiter en paard in balans, maakt het een mooi aanvullend geheel.

Nancy

Al meer dan 20 jaar les ik bij Margaret, altijd even vol passie en deskundigheid. Ze kijkt goed naar de wensen en kunnen van de ruiter en houd het paard goed in de gaten. Wanneer er lichamelijke beperkingen zijn, bekijkt Margaret dit direct en kan dit vaak ook met behulp van sportmassage verbeterd worden. Daarnaast heeft ze onze merrie al een aantal keer prachtig op de foto gezet!

Aimy